O NAMA


Namještaj Vasić ima tradiciju dugu preko 15 godina u projektovanju i proizvodnji namještaja za opremanje Vašeg doma i Vašeg poslovnog prostora. Već godinama strpljivo i sa puno ljubavi stvaramo za Vas namještaj po želji s ciljem da Vaš dom učinimo ljepšim i prijatnijim za život, prilagođavajući ga Vašem ukusu, željama i potrebama. Naša djelatnost podrazumijeva punu posvećenost poslu koji volimo i njegujemo, što iziskuje isključivo rad i ulaganje u kvalitet, poštovanje rokova planirane izrade i konstantnu inovaciju i savremenu tehnologiju izrade.

Cilj nam je dizajnirati namještaj po Vašim potrebama i zahtjevima kako bismo osigurali funkcionalnost, praktičnost i eleganciju namještaja u kojem ćete imati priliku uživati dugi niz godina.

Prepoznatljivost na tržištu stekli smo uz dugogodišnje usavršavanje proizvodnje, široku ponudu, kvalitet izrade, moderan dizajn i pristupačne cijene, što je izazvalo oduševljenje brojnih kupaca kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Zašto odabrati nas?

Visoke estetske vrijednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet predstavljaju standarde od kojih ni po koju cijenu ne odstupamo, što nas čini posebnim na konkurentskom tržištu.

Naš tim oslanja se na edukovan kadar u proizvodnji, savremenu tehnologiju i osluškivanje zahtjeva i potreba naših kupaca.

Kupovinom namještaja Vasić investirate u kvalitet Vašeg života.
šta se kod nas Cijeni


Tačnost

Izrada namještaja tačno na vrijeme je ono što odlikuje našu firmu.Preciznost

Naša firma je spoj edukovanog kadra i savremene tehnologije, što čini dobitnu kombinaciju.Kvalitetna Isporuka

Pravovremena isporuka je ono po čemu smo prepoznatljivi.Podrška za klijente

Cilj je da svim klijentima naše firme pružimo kvalitetnu podršku u smislu popravki i prepravki namještaja.Naši projekti

U toku dosadašnjeg postojanja firme Vasić namještaj urađen je veliki broj kako manjih tako i većih projekata od kojih neke možete pogledati:

OVDJE

Naš partner

Kako bi Vam naša ponuda bila što kvalitetnija i raznovrsnija sarađujemo sa jednim od vodećih proizvođača namještaja u regionu.
Time se možete osloniti na iskustvo i kvalitet kod uređenja Vašeg doma od strane naših eksperata i našeg partnera JELA Jagodina d.o.o.


ŠTA O NAMAKAŽU KLIENTI


  • Jako sam zadovoljan poručenom vitrinom,sve pohvale za Vaš rad.Radujem se ponovnoj saradnji.

    Nebojša Popadić
    Atisnet


BESPLATNAPONUDA


Vaše ime*

Broj telefona*

Vaš Email*

Kako Vam možemo pomoći?


Share This